Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Maksimiru

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

U utorak, 6. ožujka u Maksimiru, na raskrižju Crnčićeve i Čikoševe ulice, dogodila se prometna nesreća kada se 48-godišnjak koji je upravljao vw passatom, zagrebačkih registracijskih oznaka ulaskom iz Čikoševe ulice u Crnčićevu, nije zaustavio na prometni znak ceste s prednošću prolaza.Oduzeo je prednost 22-godišnjem vozaču renault kangooa, naletejevši prednjim dijelom vw passata na bočnu stranu renault kangooa. Od jačine udarca došlo je do zanošenja i prevrtanja renault kangooua na krov. U tom trenutku, 61-godišnji pješak koji se kretao nogostupom, uzmičući od nekontroliranog kretanja renaulta kagooa prema njemu, izgubio je ravnotežu i pao na kolnik. U nesreći teško je ozlijeđen 61-godišnjak, dok je 22-godišnji vozač lakše, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.   

 

Foto: Ilustracija

U utorak, 6. ožujka u Maksimiru, na raskrižju Crnčićeve i Čikoševe ulice, dogodila se prometna nesreća kada se 48-godišnjak koji je upravljao vw passatom, zagrebačkih registracijskih oznaka ulaskom iz Čikoševe ulice u Crnčićevu, nije zaustavio na prometni znak ceste s prednošću prolaza.Oduzeo je prednost 22-godišnjem vozaču renault kangooa, naletejevši prednjim dijelom vw passata na bočnu stranu renault kangooa. Od jačine udarca došlo je do zanošenja i prevrtanja renault kangooua na krov. U tom trenutku, 61-godišnji pješak koji se kretao nogostupom,  uzmičući od nekontroliranog kretanja renaulta kagooa prema njemu, izgubio je ravnotežu i pao na kolnik.

U nesreći teško je ozlijeđen 61-godišnjak, dok je 22-godišnji vozač lakše, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.      



Stranica