Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Novom Zagrebu

Slika PU_ZG/slike/MUP/alkohol.jpg

Jučer, 3. lipnja u 13,25 sati, došlo je do prometne nesreće kada je 49-godišnji vozač opel kadeta križevačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola (2,77g/kg) i u vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, skretanjem ulijevo iz Velikopoljske ulice u Galijsku ulicu naletio na motocikl piaggio beverly zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, a dolazio je iz suprotnog smjera Velikopoljske ulice. Teško ozlijeđenoj 45-godišnjoj putnici motocikla liječnička je pomoć pružena u KBC Zagreb, a lakše ozlijeđenom vozaču motocikla u Klinici za traumatologiju.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 3. lipnja u 13,25 sati, došlo je do prometne nesreće kada je 49-godišnji vozač opel kadeta križevačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola (2,77g/kg) i u vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, skretanjem ulijevo iz Velikopoljske ulice u Galijsku ulicu naletio na motocikl piaggio beverly zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, a  dolazio je iz suprotnog smjera Velikopoljske ulice.

Teško ozlijeđenoj 45-godišnjoj putnici motocikla liječnička je pomoć pružena u KBC Zagreb, a lakše ozlijeđenom vozaču motocikla u Klinici za traumatologiju.



Stranica