Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Ulici Dragutina Golika

Slika PU_ZG/slike/MUP/pjesacki01.jpg

Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati kada je opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka na obilježenom pješačkom prijelazu kod kućnog broja 131 naletjela na 16-godišnjeg mladića. Vozačica, 36-godišnja žena, ponudila mu je pomoć što je mladić odbio i oboje su napustili mjesto nesreće bez obavještavanja policije. Mladić je dva sata kasnije, u pratnji roditelja, zatražio liječničku pomoć, a pružena mu je u Klinici za traumatologiju Kliničke bolnice Sestara milosrdnica. Molimo sve svjedoke ove prometne nesreće da se jave na telefon 6530 – 870 ili 192.   

 

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati kada je opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka na obilježenom pješačkom prijelazu kod kućnog broja 131 naletjela na 16-godišnjeg mladića. Vozačica, 36-godišnja žena, ponudila mu je pomoć što je mladić odbio i oboje su napustili mjesto nesreće bez obavještavanja policije.

Mladić je dva sata kasnije, u pratnji roditelja, zatražio liječničku pomoć, a pružena mu je u Klinici za traumatologiju Kliničke bolnice Sestara milosrdnica.

 

Molimo sve svjedoke ove prometne nesreće da se jave na telefon  6530 – 870 ili 192.



Stranica