Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom

NADOPUNA DOGAĐAJA
 
U prometnoj nesreći smrtno su stradali 19-godišnji vozač, 28-godišnji putnik i dijete putnik.
 
Obavljenim je očevidom utvrđeno kako je smrtno stradali 19-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Ford Focus prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom B kategorije te tijekom vožnje nije koristio sigurnosti pojas.
 
Smrtno stradali 28-godišnji putnik također nije koristio sigurnosni pojas te dijete putnik nije bilo smješteno u sigurnosnu sjedalicu niti je koristilo sigurnosni pojas.



U subotu, 7. svibnja oko 16.50 sati u mjestu Ogulinec, za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke Ford Fokus zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka. Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo.
 
U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač i dvije nepoznate osobe koje su se kao putnici nalazili u navedenom osobnom automobilu. Smrtno stradala tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu poradi obdukcije i utvrđivanja identiteta.
 
Promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti obustavljen od 17.20 do 21 sat te se odvijao obilazno.

Stranica