Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom na području Trnja

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Danas, 11. veljače oko 4 sata, Avenija Marina Držića, nasuprot Autobusnog kolodvora, 22-godišnji je vozač osobnog automobila marke Renault 19 zagrebačkih registracijskih oznaka, iz zasad neutvrđenog razloga, skrenuo s kolnika i udario u stup javne rasvjete. Od siline naleta smrtno su stradali 22-godišnji vozač i 22-godišnja suvozačica, dok je 25-godišnjoj putnici liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Od 4 sata do 7,10 sati bio je obustavljen promet Avenijom Marina Držića, od Ulice grada Vukovara do Botićevog trga.

Foto: Ilustracija 

Danas, 11. veljače oko 4 sata, Avenija Marina Držića, nasuprot Autobusnog kolodvora, 22-godišnji je vozač osobnog automobila marke Renault 19 zagrebačkih registracijskih oznaka, iz zasad neutvrđenog razloga, skrenuo s kolnika i udario u stup javne rasvjete.

Od siline naleta smrtno su stradali 22-godišnji vozač i 22-godišnja suvozačica, dok je 25-godišnjoj putnici liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. 

Od 4 sata do 7,10 sati bio je obustavljen promet Avenijom Marina Držića, od Ulice grada Vukovara do Botićevog trga.  



Stranica