Prometna nesreća sa teško ozlijeđenom osobom na Trešnjevci

Jučer, 4. prosinca oko 5,30 sati, na raskrižju Zagorske i Tomislavove ulice sa Ulicom Fallerovo šetalište, dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,83 g/kg), upravljao osobnim automobilom marke suzuki sx4, zagrebačkih registracijskih oznaka tako da nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku. Dolaskom do raskrižja, izgubio je nadzor nad upravljačem i nastavio se kretati ravno, sletjevši van kolnika na meki teren, gdje je prednjim dijelom suzikia udario u drvo. U nesreći, teško je ozlijeđena 23-godišnja putnica u automobilu, a liječnička pomoć joj je pružena u KB Sestre Milosrdnice.   

Jučer, 4. prosinca oko 5,30 sati, na raskrižju Zagorske i Tomislavove ulice sa Ulicom Fallerovo šetalište, dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,83 g/kg), upravljao osobnim automobilom marke suzuki sx4, zagrebačkih registracijskih oznaka tako da nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku. Dolaskom do raskrižja, izgubio je nadzor nad upravljačem i nastavio se kretati ravno, sletjevši van kolnika na meki teren, gdje je prednjim dijelom suzikia udario u drvo.

U nesreći, teško je ozlijeđena 23-godišnja putnica u automobilu, a liječnička pomoć joj je pružena u KB Sestre Milosrdnice.        



Stranica