U Sesvetama teško ozlijedio pješakinju i pobjegao; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 4. prosinca oko 18 sati u Sesvetama u ulici Ivana Gundulića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznato osobno vozilo koje se kretalo navedenom ulicom u smjeru zapada kod kućnog broja 3 naletjelo na 69-godišnju pješakinju, a koja se također kretala u smjeru zapada. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava. Budući se nepoznati vozač udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 4570 820 ili 192.  

Jučer, 4. prosinca oko 18 sati u Sesvetama u ulici Ivana Gundulića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznato osobno vozilo koje se kretalo navedenom ulicom u smjeru zapada kod kućnog broja 3 naletjelo na 69-godišnju pješakinju, a koja se također kretala u smjeru zapada. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava.

Budući se nepoznati vozač udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 4570 820 ili 192.



Stranica