Prometna nesreća u Bunjanima

Jučer, 1. kolovoza oko 17.45 sati je 27-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,47 g/kg) upravljao teretnim automobilom marke Opel Combo krapinskih registarskih oznaka, a kretao se Moslavačkom ulicom u smjeru istoka. Dolaskom u visinu kućnog broja 2, tijekom izlaska iz lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom. Tada je prešao na dio kolnika namijenjenog kretanju vozila iz suprotnog smjera te je naletio na osobni automobil marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnjak, a kretao se Moslavačkom cestom u smjeru zapada. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 60-godišnji vozač kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 20-godišnja suputnica iz osobnog automobila Opel Astra kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.
U prometnoj nesreći je lakše ozlijeđen 27-godišnji vozač teretnog vozila Opel Combo, liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju.
Osumnjičeni 27-godišnji vozač je uhićen te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ biti predan pritvorskom nadzorniku dok će kaznena prijava biti podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
Od 17.45 do 21 sat promet dionicom županijske ceste kroz mjesto Bunjani bio je u prekidu te se odvijao obilaznim pravcima.

Stranica