Prometna nesreća u Centru s dva lakše ozlijeđena muškarca – tražimo svjedoke-očevice

Jučer, 29. siječnja, oko 23 sata na križanju Boškovićeve i Palmotićeve ulice sudarili su se peugeot partner i mercedes A klase (oba zagrebačkih registracija). Partner je u križanje ušao iz Boškovićeve, a mercedes iz Palmotićeve. U nesreći oba su vozača lakše ozlijeđeni, a liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Zbog kontradiktornih izjava sudionika i nemogućnosti utvrđivanja tko je u semaforizirano raskrižje ušao na crveno svjetlo, molimo sve svjedoke ove prometne nesreće da se jave na telefon 192.  

Jučer, 29. siječnja, oko 23 sata na križanju Boškovićeve i Palmotićeve ulice sudarili su se peugeot partner i mercedes A klase (oba zagrebačkih registracija). Partner je u križanje ušao iz Boškovićeve, a mercedes iz Palmotićeve. U nesreći oba su vozača lakše ozlijeđeni, a liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

Zbog kontradiktornih izjava sudionika i nemogućnosti utvrđivanja tko je u semaforizirano raskrižje ušao na crveno svjetlo, molimo sve svjedoke ove prometne nesreće da se jave na telefon 192.



Stranica