Prometna nesreća u Dubravi; traže se svjedoci-očevici

U petak, 9. rujna oko 18,20 sati, na sjevernom nogostupu ulice Dubrava kod kbr. 4 Drugih poljanica došlo je do prometne nesreće na način da je 42-godišnjakinja upravljala citroenom berlingo zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru zapada i to vožnjom unazad navedenim nogostupom. Dolaskom do kbr. 4 stražnjim dijelom vozila naletjela je na dijete koji je od siline naleta pao na nogostup. Dijete je teško ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava. Zbog utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja i prikupljanja potrebnih dodatnih informacija pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.  

U petak, 9. rujna oko 18,20 sati, na sjevernom nogostupu ulice Dubrava kod kbr. 4 Drugih poljanica došlo je do prometne nesreće na način da je 42-godišnjakinja upravljala citroenom berlingo zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru zapada i to vožnjom unazad navedenim nogostupom. Dolaskom do kbr. 4 stražnjim dijelom vozila naletjela je na dijete koji je od siline naleta pao na nogostup. Dijete je teško ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.

Zbog utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja i prikupljanja potrebnih dodatnih informacija pod kojima se dogodila prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.



Stranica