Prometna nesreća u Klekovačkoj ulici; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 24. listopada u 12,55 sati u Klekovačkoj ulici kod kbr. 28 dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen pješak. Naime, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom kolnikom navedene ulice u smjeru sjevera. Kod kbr. 28, iz neutvrđenog razloga naletio je na pješaka koji se kretao uz istočni rub kolnika u smjeru juga, dolazeći nepoznatom vozaču u susret. Nakon naleta pješak je pao na kolnik, lakše se ozlijedio i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.  U cilju pronalaska vozila i vozača koji je uzrokovao ovu prometnu nesreću, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.  

Jučer, 24. listopada u 12,55 sati u Klekovačkoj ulici kod kbr. 28 dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen pješak. Naime, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom kolnikom navedene ulice u smjeru sjevera. Kod kbr. 28, iz neutvrđenog razloga naletio je na pješaka koji se kretao uz istočni rub kolnika u smjeru juga, dolazeći nepoznatom vozaču u susret. Nakon naleta pješak je pao na kolnik, lakše se ozlijedio i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.  

U cilju pronalaska vozila i vozača koji je uzrokovao ovu prometnu nesreću, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.

 



Stranica