Prometna nesreća u Velikoj Gorici – traže se svjedoci; očevici

U srijedu, 26. rujna oko 17 sati u Velikoj Gorici, na raskrižju ulica A.K. Miošića i Kolodvorske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 32-godišnjakinja upravljala hondom accord zagrebačkih registracijskih oznaka Kolodvorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja na kojem se prometom upravlja semaforima, na lijevu bočnu stranu njezinog automobila naletjela je škoda felicia kojom je upravljala 47-godišnjakinja. U nesreći lakše je ozlijeđena 69-godišnja putnica iz škode felicije.  Molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/6221-144 ili 192,kako bi sa sigurnošću mogli utvrditi tko je od sudionika prometne nesreće ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.   

U srijedu, 26. rujna oko 17 sati u Velikoj Gorici, na raskrižju ulica A.K. Miošića i Kolodvorske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 32-godišnjakinja upravljala hondom accord zagrebačkih registracijskih oznaka Kolodvorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja na kojem se prometom upravlja semaforima, na lijevu bočnu stranu njezinog automobila naletjela je škoda felicia kojom je upravljala 47-godišnjakinja. U nesreći lakše je ozlijeđena 69-godišnja putnica iz škode felicije.   

Molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/6221-144 ili 192,kako bi sa sigurnošću mogli utvrditi tko je od sudionika prometne nesreće ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.   



Stranica