Provale u domove na Medveščaku i u Susedgradu

 Od 10. do 11. studenoga na Medveščak, Horvatovac, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 49-godišnjaka i otuđio prijenosno računalo i osobni automobil marke Jeep LBY američkih registracijskih oznaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna. Jučer, 11. studenoga između 7 i 15 sati na Medveščaku, Fišerova, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjaka i otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.  

Od 10. do 11. studenoga na Medveščak, Horvatovac, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 49-godišnjaka i otuđio prijenosno računalo i osobni automobil marke Jeep LBY američkih registracijskih oznaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.  

 

Jučer, 11. studenoga između 7 i 15 sati na Medveščaku, Fišerova, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjaka i otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

 

Jučer, 11. studenoga između 17,30 i 20 sati na Medveščaku, Ribnjak, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 54-godišnjakinje te otuđio nakit i druge predmete. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.  

 

Jučer, 11. studenoga između 16 i 18 sati u Susedgradu, II. Jelašička ulica, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 33-godišnjaka i otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.  



Stranica