Provale u domove u Maksimiru, Novom Zagrebu i na Črnomercu

 Jučer, 22.listopada između 11 i 12 sati u Maksimiru, Zvonimirova, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 66-godišnjaka i otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Jučer, 22.listopada između 16 i 21 sati u Novom Zagrebu, Prigradska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 59-godišnjaka i otuđio nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Jučer, 22.listopada oko 18,30 sati na Črnomercu, Marije Jambrišak, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i na štetu 32-godišnjaka otuđio prijenosno računalo. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Jučer, 22.listopada između 11 i 12 sati u Maksimiru, Zvonimirova, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 66-godišnjaka i otuđio novac i nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.  

 

Jučer, 22.listopada između 16 i 21 sati u Novom Zagrebu, Prigradska, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 59-godišnjaka i otuđio nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.  

 

Jučer, 22.listopada oko 18,30 sati na Črnomercu, Marije Jambrišak, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i na štetu 32-godišnjaka otuđio prijenosno računalo.

Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.  

 



Stranica