Ranije osumnjičeni u dogovoru s 26-godišnjakinjom nabavljao te u kući skrivao marihuanu

Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2021/LISTOPAD/Droga 011021/Droga Maksimir 1.jpg

U kući vlasništva osumnjičene pronađena marihuana

FOTO: PU zagrebačka

 
NADOPUNA od 2. listopada
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je zajedno s 26-godišnjim osumnjičenim  po prethodnom dogovoru  nabavljala veće količine marihuane s ciljem daljnje preprodaje, dok su marihuanu zajedno skrivali u kući u vlasništvu osumnjičene gdje je pretragom i pronađeno 14 kilograma marihuane.

---------------------------------------------------------------------------------
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je 26-godišnjak, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao u kući  na području Maksimira, a sve u cilju daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu.
 
Policijski službenici iz Maksimira svoju su sumnju potvrdili kad su temeljem naloga suda obavili pretragu kuće kojom se koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronašli oko 14 kilograma marihuane u više vreća, pakirane u nekima kilogram, a u nekima i 3 kilograma te digitalnu vagu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava  podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica