Razbojnička krađa i krađe

Slika PU_ZG/slike/MUP/policajac01.JPG

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarce zbog osnovane sumnje da je počinio razbojničku krađu i dvije krađe na štetu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Osumnjičeni je 24. srpnja i 12.kolovoza u Branimirovoj odnosno Tuškanovoj ulici u trgovinama iskoristio zauzetost i nepažnju zaposlenica i otuđio parfeme, dok je 8. studenog u Tomašićevoj ulici također u trgovini s polica otuđio nekoliko paketa kave, ali su ga uočile djelatnice i pokušale ga zaustaviti, međutim osumnjičeni im je uspio pobjeći, a u naguravanju mu je iz jakne ispala kava. Materijalna šteta iznosi oko 6 580 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 5. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarce zbog osnovane sumnje da je počinio razbojničku krađu i dvije krađe na štetu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičeni je 24. srpnja i 12.kolovoza u Branimirovoj odnosno Tuškanovoj ulici u trgovinama iskoristio zauzetost i nepažnju zaposlenica i otuđio parfeme, dok je 8. studenog u Tomašićevoj ulici također u trgovini s polica otuđio nekoliko paketa kave, ali su ga uočile djelatnice i pokušale ga zaustaviti, međutim osumnjičeni im je uspio pobjeći, a u naguravanju mu je iz jakne ispala kava. Materijalna šteta iznosi oko 6 580 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.



Stranica