Razbojnička krađa na Medveščaku

Nadopuna događaja – dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad petoricom muškaraca starosti 27, 19, 23, 33 i 25 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Razbojnička krađa“.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeto posebno izvješće.




U utorak, 1. ožujka oko 14.40 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici, u trgovini su tri nepoznata počinitelja otuđila parfem da bi ih potom zaštitar zaustavio, međutim, trojica nepoznatih počinitelja su ga s još dvojicom nepoznatih počinitelja koji su se prethodno nalazila izvan trgovine fizički napala i udaljili se. Ozlijeđenom zaštitaru je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policijski službenici su uhitili četvoricu muškaraca (33, 19, 23, 25) koji se dovode u vezu s ovim događajem te su ih priveli u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja.

Stranica