Razbojništvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/novac02.jpg

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 16. rujna ove godine oko 5,55 sati, maskiran šilt kapom i maramom došao do benzinske postaje na Selskoj cesti i s leđa prišao 46-godišnjem zaposleniku benzinske postaje te uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio 39 385 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 7. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva na štetu trgovačkog društva sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 16. rujna ove godine oko 5,55 sati, maskiran šilt kapom i maramom došao do benzinske postaje na Selskoj cesti i s leđa prišao 46-godišnjem zaposleniku benzinske postaje te uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio 39 385 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.



Stranica