Razbojništvo i pokušaj provale

Policijski službenici V. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 26-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 27-godišnjaka i kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju na štetu poduzeća iz Zagreba. Osumnjičeni 38-godišnjak i 26-godišnjakinja su 8. rujna, 30 min poslije ponoći, u Ulici kneza Višeslava, pokušali provaliti u škrinju za sladoled. U tom je trenutku prolazio 27-godišnjak, kojeg je 38-godišnjak srušio na tlo i otuđio mu bicikl. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici V. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 26-godišnjakinjom  zbog osnova  sumnje da su počinili kazneno djelo  razbojništva na štetu 27-godišnjaka i kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju na štetu poduzeća iz Zagreba.

Osumnjičeni 38-godišnjak i 26-godišnjakinja su  8. rujna, 30 min poslije ponoći, u Ulici kneza Višeslava, pokušali provaliti u škrinju za sladoled. U tom je trenutku prolazio 27-godišnjak, kojeg je 38-godišnjak srušio na tlo i otuđio mu bicikl. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku.

 



Stranica