Razbojništvo na području Črnomerca

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_nozem.jpg

Policijski su službenici II. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u kolovozu ove godine počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 46-godišnje žene u pekarni na Trgu hrvatskih pavlina. U srijedu, 31. kolovoza oko 18 sati osumnjičeni je ušao u gore spomenutu pekarnu i, maskiran do pola lica gornjim dijelom trenirke, 46-godišnjoj je zaposlenici prislonio nož na ruku za koju ju je uhvatio. Tada mu se s lica trenirka spustila i oštećena mu je mogla vidjeti lice. Osumnjičeni je muškarac iz registar kase uzeo novčanicu od 50 kuna i napustio pekarnu. Zbog male štete oštećena kazneno djelo nije pojavila sve do subote, 10. rujna, kada je osumnjičenog ponovno vidjela kako ulazi u kladionicu u Ulici Marijana Tartaglie. Policijski su službenici tada, putem prikupljenih informacija o fizičkom izgledu, upoznali operativni sustav i jučer je osumnjičeni uočen tijekom redovite ophodnje te odveden na kriminalističko istraživanje koje je u zakonskom roku dovršeno te je muškarac predan pritvorskom nadzorniku.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski su službenici II. policijske postaje dovršili krim istraživanje nad 47-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u kolovozu ove godine počinio kazneno djelo razbojništva na štetu 46-godišnje žene u pekarni na Trgu hrvatskih pavlina.

U srijedu, 31. kolovoza oko 18 sati osumnjičeni je ušao u gore spomenutu pekarnu i, maskiran do pola lica gornjim dijelom trenirke, 46-godišnjoj je zaposlenici prislonio nož na ruku za koju ju je uhvatio.  Tada mu se s lica trenirka spustila i oštećena mu je mogla vidjeti lice. Osumnjičeni je muškarac iz registar kase uzeo novčanicu od 50 kuna i napustio pekarnu.

Zbog male štete oštećena kazneno djelo nije pojavila sve do subote, 10. rujna, kada je osumnjičenog ponovno vidjela kako ulazi u kladionicu u Ulici Marijana Tartaglie.

Policijski su službenici tada, putem prikupljenih informacija o fizičkom izgledu, upoznali operativni sustav i jučer je osumnjičeni uočen tijekom redovite ophodnje te odveden na kriminalističko istraživanje koje je u zakonskom roku dovršeno te je muškarac predan pritvorskom nadzorniku.



Stranica