Razbojništvo u Centru

Jučer, 30. prosinca oko 22.45 sati u Centru u Bogovićevoj ulici, u poduzeću, nepoznati je počinitelj uz prijetnju tjelesnom snagom počinio razbojništvo nad 27-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko tisuća kuna. U ranim jutarnjim satima policijski službenici započeli su kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim djelom.

NADOPUNA:

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“.
 
Sumnja se da je 30. prosinca 2019. godine, s ciljem oduzimanja i protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, došao u apartman za iznajmljivanje trgovačkog društva iz Zagreba u Bogovićevoj ulici, gdje se na recepciji u tom trenutku nalazio njegov 27-godišnji poznanik. Nakon kraćeg razgovora osumnjičeni je uzeo škare kojima mu je zaprijetio te otuđio novac.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 3000 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 
 

Stranica