Sa sobom nosio više od pola kilograma droge, dok je u stanu pronađeno još preko 180 grama

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/ožujak/DROGA 100323/DROGA 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Uz drogu pronađena i punila te vaga

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni suprotno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine amfetaminam, tableta MDMA i marihuane, a koju je potom skrivao, vagao, prpakiravao te miješao s punilima u stanu na području Samobora u cilju daljnje preprodaje.

Policijska sumnja počela se potvrđivati prije pad dana kad je osumnjičeni prilikom obavljanja službene radnje, policijskim službenicima dragovoljno izručio ukupno 541,25 grama amfetamina i 27 tableta MDMA koje je nosio sa sobom.

Pretragom stana u Samoboru sumnja je u konačnici potvrđena kada je pronađeno 6,55 grama amfetamina, 174 grama marihuane sve pakirano u više paketića, 245 grama punila i vaga s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica