Školarac poželio, policija ispunila

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2020/VELJAČA/24-02-20- skola/foto-2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ljerko postao policajac na jedan tren

Jedan običan dan, postao je poseban za „posebne“ školarce Osnovne škole „Nad lipom“  na Črnomercu gdje je policajce srdačno dočekala ravnateljica Alma Srna sa svojim učenicima i učiteljicama. Anto, kontakt policajac II. policijske postaje Črnomerec, dočekan je s velikim osmjehom i oduševljenjem ovih posebnih školaraca koji su imali bezbroj pitanja što policija radi. Uz Antu je bila i Petra, policajka s Visa, prijateljica mlade učiteljice iz škole, a ujedno i studentica na Visokoj policijskoj školi. Jer ako djeci u gradu je sve poznato u vezi prometa na cestama, o brodovima i policiji im je bilo jakoooo zanimljivo.  
 
Nestrpljivi u iščekivanju dok policajci nisu došli, strpljivi u propitkivanju kad su se družili. „Kako se kretati u prometu? Gdje prelazimo cestu?  Svi u glas su i pitali i odgovarali. 
 
Neopisivo oduševljnje i nazaboravan doživljaj bio je za dječaka Ljerka, koji je poželio biti na tren policajac, te pored policijskog vozila koji je zasjao u punom sjaju s plavim bljeskalicama te s kapom na glavi i stop palicom u ruci ….. želja je postala stvarnost.


 
Običan dan, postao je poseban.



FOTO: PU zagrebačka
 
 
 

Stranica