Smrtno stradao u prometnoj na Maksimirskoj

Jučer,  2. lipnja oko 22 sata, 60-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Renault Laguna zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se južnim tramvajskim tračnicama koje nisu  namijenjene za tu vrstu vozila, desne prometne trake Maksimirske ceste u smjeru istoka.
Prolaskom raskrižja sa Svetošimunskom cestom, iz za sada neutvrđenog razloga, je skrenuo  u lijevo te je prednjeg lijevim dijelom vozila naletio na stražnji desni dio osobnog automobila Hyundai I20 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 35-godišnjakinja, a kretala se lijevom prometnom trakom Maksimirske ceste u smjeru istoka.
Uslijed naleta vozila osobni automobil Hyundai I20 udario je u rubni kamen i stablo, dok je osobni automobil Renault Laguna naletio na rubni kamen  i žičanu ogradu.
U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 60 godišnjak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, dok je 35-godišnjakinja lakše ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.

Stranica