Sud ga kaznio radi niza prekršaja

Muškarcu izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca i 8000 kuna novčane kazne
 
U subotu 28. ožujka 2020. godine oko 20 sati na kolniku Ulice Andrije Hebranga prilikom obavljanja očevida prometne nesreće policijski službenici I. postaje prometne policije Zagreb utvrdili su da je prometnu nesreću počinio 44-godišnjak, a koji se udaljio s mjesta prometne nesreće. Međutim, ubrzo je pronađen.
 
Naime, 44-godišnjak upravljao pod utjecajem alkohola (1,43 g/kg) kada je sudjelovao u prometnoj nesreći te pobjegao, obzirom da je počinio i druge prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, smješten je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja nakon čega je uhićen te je protiv njega podnesen Optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, gdje mu je izrečena novčana kazna od 8000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca.
 

Stranica