Sumnja se da je 46-godišnjakinja u tri navrata pogodnim alatom oštetila parkirana vozila u Botincu

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto blic.jpg

Jedno vozilo oštetila dva puta- i u ožujku i u travnju

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela „Oštećenje tuđe stvari“.
 
Sumnja se da je između 18 i 19. ožujka 2021. godine došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla osobnom automobilu marke „Renault” zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka. U pogodnom je trenutku zatim odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg.
Otprilike dva tjedna kasnije, između 2. i 3. travnja 2021. godine, sumnja se, u Ulici Kozarčeve Tene prišla je osobnom automobilu marke „Volkswagen” zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjakinje. Potom je, sumnja se, odgovarajućim alatom izrezala oba desna pneumatika vozila, nakon čega se dala u bijeg.
Nekoliko dana kasnije, 9. travnja 2021. godine oko 4.15 sati osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom osobnom automobilu kao i u ožujku. Ovaj put, sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnji lijevi pneumatik te pobjegla s mjesta događaja.
 
Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica