T I S K O V N A – 07. svibnja 2012.

Slika PU_ZG/slike/2012/dogadjaji/7.5/1_m.jpg
 
Foto: PU zagrebačka 
 

XV. NATJECANJE ŠKOLSKIH PROMETNIH JEDINICA

XX. NATJECANJE „SIGURNO U PROMETU“

 
           
U petak 4. svibnja 2012. g. u O© Lovre pl. Matačića u Zagrebu Odjel za sigurnost cestovnog prometa PU zagrebačke je u suradnji s AK Siget i HAK-om organizirao i proveo XV. natjecanje školskih prometnih jedinica s područja PU zagrebačke.
 
Najuspjeąnija s 563 osvojenih bodova bila je II. ekipa OŠ Sesvetska Sopnica, drugo mjesto sa 538 bodova osvojila je  ekipa OŠ Ljube Babića, a treće sa 518 boda I. ekipa OŠ Sesvetska Sopnica.
 
Istovremeno je u organizaciji AK Siget i HAK-a održano XX. gradsko natjecanje „Sigurno u prometu“ na kojem je najuspjeąnija bila ekipa OŠ Sesvetska Sopnica s 537 bodova, drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ  Ivana Granđe Soblinec s 532 boda, a treće mjesto ekipa OŠ Gustava Krkleca s 520 bodova.
 
Na državnom natjecanju koje će se u organizaciji HAK-a krajem svibnja odrľati u Slavonskom Brodu, Grad Zagreb predstavljat će po dvije najuspješnije djevojčice i dječaka i to Tamara Sačerić iz OŠ Gustava Krkleca i Martina Kaąnar iz OŠ Ivana Granđe Soblinec te Kristian Milikić iz OŠ Sesvetska Sopnica i Nikola Novosel iz OŠ Ivana Granđe Soblinec.
 
Najuspješniji natjecatelji su nagrađeni vrijednim nagradama (pokali, medalje, bicikli, zaštitne kacige) koje su osigurane iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH i AK Siget.


Stranica