Teško ozlijeđen u sukobu (nadopuna Informacije od 2. ožujka)

Policijski službeni Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 40-godišnjeg muškarca.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su prvoosumnjičeni i zasada nepoznati drugoosumnjičeni u subotu 2. ožujka 2024. godine, na području Velike Gorice, ispred stana gdje boravi oštećeni, zajedno presreli i fizički nasrnuli na oštećenog u namjeri da ga teško tjelesno ozljede.
 
Sumnja se, da su se osumnjičenici nepoznatim osobnim automobilom dovezli do adrese oštećenog te su ga po izlasku iz vozila presreli i fizički napali na način da su ga više puta po glavi i tijelu udarili rukama, nogama i drškama vatrenog oružja nakon čega su ga gurali u tovarni prostor njegovog teretnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka gdje su ga nastavili udarati.
 
Prvoosumnjičenog su policijski službenici zatekli na mjestu događaja te je uhićen dok se prethodno drugoosumnjičeni udaljio s mjesta događaja osobnim automobilom.
 
Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.
 
Prvoosumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom  državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 
Vezana vijest:  https://zagrebacka-policija.gov.hr/vijesti/tesko-ozlijedjen-u-sukobu-96928/96928

Stranica