Traže se svjedoci prometnih nesreća

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija07.jpg

Jučer. 13. srpnja oko 23 sata nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilo Ksaverskom cestom u smjeru sjevera dolaskom do raskrižja sa Jandrićevom ulicom, na semaforu je skretao u lijevo, a da prethodno nije propustio vozilo koje mu dolazi iz suprotnog smjera i zadržava svoj smjer kretanja. Naletio je na motocikl piaggio vespu zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je od naleta pao na tlo dok se nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreće. Vozaču motocikla liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Jutros, 14.7.2012. z 3,35 sati u Aleli Matije Ljubeka na raskrižju s ulicom Hrgovići dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznato vozilo naletjelo na dva parkirana vozila. Nastala je materijalna šteta. Treća se prometna nesreća dogodila jučer, 13. srpnja oko 20,50 sati na raskrižju kružnog toka prometa Rotor Remetinec i kolnika Jadranskog mosta u kojoj je osobni automobil naletio na rubni kamen, ozlijeđenih osoba nije bilo. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima su se dogodile ove prometne nesreće molimo očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 192 ili 6530 870.

FOTO: Ilustracija

 Jučer. 13. srpnja oko 23 sata nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilo Ksaverskom cestom u smjeru sjevera dolaskom do raskrižja sa Jandrićevom ulicom, na semaforu je skretao u lijevo, a da prethodno nije propustio vozilo koje mu dolazi iz suprotnog smjera i zadržava svoj smjer kretanja. Naletio je na motocikl piaggio vespu zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji je od naleta pao na tlo dok se nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreće. Vozaču motocikla liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Jutros, 14.7.2012. z 3,35 sati u Aleli Matije Ljubeka na raskrižju s ulicom Hrgovići dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznato vozilo naletjelo na dva parkirana vozila. Nastala je materijalna šteta.

Treća se prometna nesreća dogodila jučer, 13. srpnja oko 20,50 sati na raskrižju kružnog toka prometa Rotor Remetinec i kolnika Jadranskog  mosta u kojoj je osobni automobil naletio na rubni kamen, ozlijeđenih osoba nije bilo.

 Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima su se dogodile ove prometne nesreće molimo očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 192 ili 6530 870.



Stranica