Tražimo očevice prometne nesreće s dvije ozlijeđene osobe u Sesvetama

Ova se prometna nesreća dogodila jučer oko 7,50 na Sesvetskoj cesti kod kućnog broja 16, a sudjelovali su autobus ZET-a (mercedes citaro) i automobil nepoznatih registracijskih oznaka. Nepoznati je automobil s kolnika Sesvetske ceste skrenuo na nogostup bez propuštanja vozila iz suprotnog smjera i time u opasnost doveo autobus čiji je vozač (starosti 57 godina) naglo zakočio, a dvoje se putnika lakše ozlijedilo. I 62-godišnja žena i 60-godišnji muškarac prevezeni su u Kliničku bolnicu „Dubrava“ gdje su im ustanovljene lakše tjelesne ozlijede. Policijska postaja Sesvete moli sve svjedoke ove nesreće da se jave na telefon 192, 4570 – 820.  

Ova se prometna nesreća dogodila jučer oko 7,50 na Sesvetskoj cesti kod kućnog broja 16, a sudjelovali su autobus ZET-a (mercedes citaro) i automobil nepoznatih registracijskih oznaka. Nepoznati je automobil s kolnika Sesvetske ceste skrenuo na nogostup bez propuštanja vozila iz suprotnog smjera i time u opasnost doveo autobus čiji je vozač (starosti 57 godina)  naglo zakočio, a dvoje se putnika lakše ozlijedilo.

I 62-godišnja žena i 60-godišnji muškarac prevezeni su u Kliničku bolnicu „Dubrava“ gdje su im ustanovljene lakše tjelesne ozlijede.

Policijska postaja Sesvete moli sve svjedoke ove nesreće da se jave na telefon 192, 4570 – 820.



Stranica