U podrumu zgrade na području Stenjevca zagrebačka policija pronašla 2,2 kg marihuane, a potom uhitila 51-godišnjaka

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/SVIBANJ/DROGA 31052024/foto1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Muškarac predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: PU zagrebačka
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je osumnjičeni, na za sada neutvrđen način, protivno odredbama iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavio veću količinu konoplje tipa droga koju je potom skrivao u stanu i podrumu zgrade na području Stenjevca te tako pripremljenu drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.
 
U srijedu, 29. svibnja u jutarnjim satima, na adresi na Stenjevcu, u Ulici Antuna Šoljana prilikom provjere identiteta osumnjičeni je 51-godišnjak policijskim službenicima dragovoljno izručio 46 grama konoplje tipa droga, a potom je i uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.
 
Ujedno, u podrumskoj prostoriji zgrade na području Stenjevca koju koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 2203,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 12 plastičnih paketa.
 
Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica