U stanu na području Peščenice skrivao amfetamin, kokain i konoplju namijenjene za daljnju preprodaju

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, nabavljao veće količine amfetamina, kokaina i konoplje tipa droga koje je potom skrivao, miješao s punilima, vagao i prepakiravao u stanu na Peščenici, a sve u cilju daljnje preprodaje.
 
Naime, policijski službenici sumnju su potvrdili 13. srpnja obavljanjem pretrage stana na Peščenici u kojem osumnjičeni prebiva kojom prilikom su pronašli 23,6 grama amfetamina pakiranog u dva plastična paketa, 100,6 grama konoplje tipa droga pakirane u dva paketa te 5 grama kokaina kao i pribor za vaganje i pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen njenom prodajom.

Stranica