U stanu na Trešnjevci sakrivao amfetamine s ciljem daljnje preprodaje

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto 7 autic.jpg

Dodavao punila kako bi povećao masu amfetamina

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina koji je potom skrivao, miješao s punilima radi povećanja mase, vagao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.
 
Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom stana na području Trešnjevke kada su policijski službenici pronašli oko 91,5 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketića, 145,0 grama punila za miješanje s amfetaminom te jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje mase. Također je tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog oduzet određeni novčani iznos za koji postoje osnove sumnje da potječe od prodaje droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica