U stanu sakrivali drogu radi daljnje preprodaje

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2020/Travanj/23-04-droga/1-1.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca (21,24,19) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da su osumnjičeni na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavili veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA koju su sakrivali u stanu na području Novog Zagreba zbog daljnje preprodaje.
 
Naime, 21. travnja u popodnevnim satima u Novom Zagrebu, policijski službenici legitimirali su 19-godišnjaka  koji im je dragovoljno predao dvije plastične vrećice  u kojima se nalazilo ukupno 2019,0 grama marihune te ga priveli na kriminalističko istraživanje.
 
Temeljem naloga suda obavljena je pretraga stana i drugi prostorija u kojima prebivaju osumnjičeni kojom prilikom je pronađeno pet plastičnih vrećica ispunjenih s ukupno 107,7 grama marihuane, dvije plastične vrećice ispunjene s bijelom praškastom materijom nepoznatog kemijskog sastava, dvije također plastične vrećice s ukupno 55,0 grama amfetamina, 59 tableta droge MDMA, digitalna vaga te nekoliko tisuća kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica