U stanu u Vrapču, sumnja se, prepakiravao marihuanu za daljnju preprodaju

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 25-godišnjak protivno odredbama člana 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u Vrapču da bi tako pripremljenu drogu preprodavao.
 
Obavljenom pretragom stana u Vrapču su policijski službenici pronašli 57 grama marihuane, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase, četiri plastične vrećice s tragovima marihuane i novac za koji postoji sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
 
Količina pronađene droge, digitalne vage i vrećice s tragovima, kao i pronađeni novac, nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju prepordaju.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski će službenici podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica