U torbici sakrivao drogu s ciljem daljnje preprodaje

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga radi daljnje preprodaje na za sada neutvrđen način, nabavio neutvrđenu količinu marihuane, hašiša i amfetamina s ciljem daljnje preprodaje.
 
U petak, 1. ožujka 2024. godine u popodnevnim satima na parkiralištu trgovine na području Novog Zagreba, policijski službenici zatekli su osumnjičenog u posjedu 20 prozirnih paketića ispunjenih marihuanom ukupne težine oko 131,86g, zatim jednog grumena hašiša težine 1.01 g, paketić ispunjen amfetaminom mase 1.01 g te drobilicu, a što je sve nosio u okopojasnoj torbici.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 29-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica