U vozilima 27-godišnji muškarac skrivao marihuanu i amfetamin

Slika /PU_ZG/ilustracije/policijski_auto_01.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s Mobilnom jedinicom prometne policije, Uprave policije Ravnateljstva policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane i amfetamina, koje je potom skrivao u svojim osobnim automobilima, a nakon čega je drogu preprodavao.
 
Naime, u srijedu 3. veljače oko 22.30 sati u Zagrebu na raskrižju Branimirove ulice i Ulice Zavrtnica, policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pri tome im je iz osobnog automobila marke dragovoljno izručio dva paketa ispunjena s oko 112 grama konoplje tipa droga (marihuana).

Također, pretragom drugog vozila kojim se osumnjičeni koristi policijski su službenici pronašli ukupno 104 grama amfetamina, pakiranog u dvije plastične vrećice.

FOTO: Ilustracija

 

Stranica