Ubojstvo na području Trešnjevke

NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ na štetu 48-godišnjaka.
 
Naime, u petak 10. studenoga oko 12 sati 48-godišnjak je došao do stana u Zagrebu, Ulici Josipa Slavenskog, a gdje se nalazio osumnjičeni, kao i  63-godišnjakinja, 48-godišnjakinja i 42-godišnjak. Nakon navedenog došlo je do najvjerojatnijeg verbalnog sukoba između 38-godišnjaka i 48-godišnjaka, nakon čega je mlađi muškarac nožem zadao nekoliko ubodnih rana starijem muškarcu. Od zadobivenih ozljeda 48-godišnjak je preminuo, dok je 38-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede. U opisanom događaju nije bilo drugih ozlijeđenih osoba.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Jučer, 10. studenoga oko 12 sati u Ulici Josipa Slavenskog, stanu, prvotno su se verbalno, a potom i tjelesno sukobili 38-godišnjak i 48-godišnjak, da bi u jednom trenutku mlađi oštrim predmetom ozlijedio starijeg muškarca. Od zadobivenih ozljeda 48-godišnjak je preminuo, dok je 38-godišnjak zadobio lakše ozljede. U stanu su se još nalazili 63-godišnjakinja, 48-godišnjakinja i 42-godišnjak, a koji nisu zadobili nikakve ozljede. Daljnje kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Stranica