Uhićenje na djelu i uporaba sredstava prisile u Centru

Slika PU_ZG/slike/MUP/uhicenik02.jpg

Jučer, 8. prosinca, oko 15,45 na Starčevićevom su trgu dva muškarca (1991. i 1992.) došla do 21-godišnjaka koji je tada sjedio na klupi i koristio mobilni telefon. Jedan od dvojice gorespomenutih tražio ga je 20 kuna, a kad mu je 21-godišnjak rekao da novac nema, ovaj mu je iz ruke uzeo telefon. Tada je svo troje potrčalo prema zgradi pošte. Pošto su policijski službenici bili u blizini, krenuli su za počiniteljima, uhvatili ih i nad njima primijenili sredstva prisile u vidu tjelesne snage sredstava za vezivanje te ih odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. prosinca, oko 15,45 na Starčevićevom su trgu dva muškarca (1991. i 1992.) došla do 21-godišnjaka koji je tada sjedio na klupi i koristio mobilni telefon. Jedan od dvojice gore spomenutih tražio ga je 20 kuna, a kad mu je 21-godišnjak rekao da novac nema, ovaj mu je iz ruke uzeo telefon. Tada je svo troje potrčalo prema zgradi pošte.

Pošto su policijski službenici bili u blizini, krenuli su za počiniteljima, uhvatili ih i nad njima primijenili sredstva prisile u vidu tjelesne snage sredstava za vezivanje te ih odveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.



Stranica