Upravljali automobilom pod utjecajem alkohola i pod zabranom

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Oba vozača su nakon ročišta na Općinskom prekršajnom sudu predana u Zatvor Zagreb, temeljem rješenja o zadržavanju na 15 dana

U nedjelju oko 18 sati, u nadzoru prometa, a da se prethodno na raskrižju Siniše Glavaševića i Vukomeračke ceste nije zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu kao niti na znak policijskog službenika, na kolniku Višnjevačke ulice policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 18-godišnjak. Također, utvrđeno je kako je 18-godišnjak upravljao automobilom prije stjecanja prava, a ponuđeno preliminarno testiranje na prisutnost droga je odbio. Vozač je uhićen i smješten na noćni odmor, a nakon čega je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.
 
Današnjeg dana, 2. ožujka 2020. godine u 1.20 sati, na kolniku Ulice Janka Rakuše, kod raskrižja sa Slavonskom avenijom, policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je upravljao automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,37 g/kg. Policajci su vozača smjestili na otrežnjenje. Nakon otrežnjenja, doveden je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.
 
FOTO: Ilustracija

Stranica