Utapljanja

Jučer, 24. lipnja oko 8,20 sati u Pisarovini, Kupska, u rijeci Kupi, maloljetna ženska osoba je za vrijeme kupanja nestala ispod površine vode, te je ubrzo pronađena. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u KB Sestara milosrdnica gdje je preminula. Jučer, 24. lipnja oko 18 sati u Novom Zagrebu, D. T. Gavrana, u jezeru Bundek, prilikom kupanja, došlo je do utapljanja djeteta kojeg su kupači iznijeli iz vode, te pokušali reanimirati do dolaska hitne medicinske pomoći, nakon čega je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti, gdje je preminulo.

Jučer, 24. lipnja oko 8,20 sati u Pisarovini, Kupska, u rijeci Kupi, maloljetna ženska osoba je za vrijeme kupanja nestala ispod površine vode, te je ubrzo pronađena. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u KB Sestara milosrdnica gdje je preminula.

Jučer, 24. lipnja oko 18 sati u Novom Zagrebu, D. T. Gavrana, u jezeru Bundek, prilikom kupanja, došlo je do utapljanja djeteta kojeg su kupači iznijeli iz vode, te pokušali reanimirati do dolaska hitne medicinske pomoći, nakon čega je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti, gdje je preminulo.



Stranica