Utvrđen identitet sve trojice, jedan osumnjičen

Slika /PU_ZG/ilustracije/lisice.jpg

Danas će biti predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija

2.6.2024. 15:55
Zagrebačka policija utvrdila je identitet i druge dvojice muškaraca, a koji se ne dovode u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.
 

2.6.2024. 13:11
Iako nakon samog događaja na ulici, tri su se tada nepoznata muškarca dala u bijeg, no zagrebačka policija se žurno aktivirala i operativnim radom nedugo potom jednog od njih detektirala te svoje sumnje potvrdila daljnjim kriminalističkim istraživanjem.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak, kojeg je zagrebačka policija u istom danu pronašla i uhitila, će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ biti predan pritvorskom nadzorniku.
 

2.6.2024. 11:44
Jučer, 1. lipnja u večernjim satima, policijski su službenici uhitili 30-godišnjeg muškarca koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom te se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nad njim provodi kriminalističko istraživanje.
 
1.6.2024. 8:54
Noćas, 1. lipnja oko 2.30 sati u Hruševcu Kupljenskom, na Hruševečkoj cesti, verbalni sukob 21-godišnjaka s tri zasad nepoznate muške osobe prerastao je i u tjelesni pri čemu je 21-godišnjak teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Stranica