Zagrebačka policija podnijela kaznenu prijavu protiv 30-godišnjakinje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti

Slika /PU_ZG/ilustracije/untitled.png

Vlasnica otvorila ugostiteljski objekt suprotno Odluci Stožera civilne zaštite

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Širenje i prenošenje zaraznih bolesti".
 
Naime, sumnja se da je 30-godišnjakinja 6. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvide druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnica obrta za ugostiteljstvo u Ratarskoj  ulici, prekršila propisane mjere otvorivši za poslovanje ugostiteljski objekt  u kojem su policijski službenici, oko 10.50 sati zatekli osam osoba koje su konzumirale pića u objektu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija

Stranica