Zaprimljena dojava o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama na pet lokacija na području Grada Zagreba

Slika /PU_ZG/ilustracije/20200521_093542.jpg

Dopuna informacije: nije potvrđena istinitost zaprimljene e-mail poruke

FOTO: Ilustracija

NADOPUNA:

Policijski službenici obavili su pregled i na posljednoj, petoj lokaciji, a gdje se nalazi objekt koji koristi policija te je utvrđeno kako dojava nije istinita, odnosno radi se o lažnoj dojavi.

____________________________________________________________________________________________

Policijski službenici su završili pregled i na četvrtoj lokaciji na kojoj se nalazi objekt ugostiteljskog karaktera te je također utvrđeno kako dojava nije istinita.

----------------------------------------------------------------------------------

Danas, 20. listopada u poslijepodnevnim satima policija je zaprimila e-mail poruku o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi na pet lokacija na području Grada Zagreba od kojih su dvije lokacije ugostiteljskog karaktera, dva objekta koje koristi policija te jedna lokacija na kojoj se pružaju usluge zračnog prijevoza.

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana.
 
Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te pozivamo građane da se, u slučaju uočavanja bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog, s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja.
 
Dosadašnjim postupanjem policijski službenici pregledali su tri lokacije; jednu lokaciju na kojoj se nalazi objekt ugostiteljskog karaktera, jedan objekt  koji koristi policija i lokacija na kojoj se pružaju usluge zračnog prijevoza te je potvrđeno da zaprimljena dojava nije istinita dok su u tijeku pregledi na još dvije lokacije.

 



 

Stranica