Zbog upravljanja vozilom dok im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima na sudu im izrečene novčane kazne od 15.300 i 12.000 kuna te zadržavanje od maksimalno 15 dana

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto 1.jpg

Zbog odbijanja testa na droge kažnjen na sudu s 6600 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom

U petak, 19. veljače 2021. godine oko 21.30 sati policijski su službenici tijekom redovnog nadzora prometa u Ulici Križnoga puta zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak. Tijekom postupanja policijskih službenika 29-godišnjak je odbio testiranje na droge kao i vađenje urina ili krvi, a zbog čega je uhićen te odveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 6600 kuna te mu je ujedno i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od jednog mjeseca.
 
U subotu, 20. veljače oko 1 sat, policijski su službenici na Trgu hrvatskih velikana zaustavili osobni automobil kojim je, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, upravljao 32-godišnjak. na sudu je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 15.300 kuna.
 
Istog dana oko sat vremena kasnije, odnosno oko 2 sata, u Gavellinoj ulici su policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak i to također za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Nakon što je uhićen, odveden je i na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od maksimalno 15 dana.
 
U subotu, 20. veljače 2021. godine. oko 11.20 sati, 47-godišnji recidvist je za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije, upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom kneza Branimira u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Heinzelovom ulicom naletio je osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka. u prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta. Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu je kažnjen novčanom kaznom od 12.000 kuna.

FOTO: Ilustracija

Stranica