Žena na području Medveščaka sumnja se, nabavljala i preprodavala drogu

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/SRPANJ/17-7-24 DROGA/FOTO1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U stanu u kojem neprijavljeno stanuje zagrebačka policija pronašla amfetamin i MDMA

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjom ženom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i prometa drogama“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se, da je osumnjičena na području Medveščaka, na za sada neutvrđen način protivno odredbama iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga nabavljala neutvrđenu količinu droge amfetamin i MDMA, koju je potom skrivala, vagala i prepakiravala u stanu u kojem neprijavljeno stanuje i nije u njezinom vlasništvu, a koja je bila namijenjena za daljnje stavljanje u promet te neovlaštenu daljnju preprodaju krajnjim konzumentima droga.
 
Jučer, 16. srpnja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u domu i drugim prostorijama na području Medveščaka kojima se koristi osumnjičena, obavljenom pretragom pronašli su pet omotnica ispunjenih drogom amfetamin ukupne težine 210,35 grama, jednu tabletu droge MDMA i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje težine s tragovima droge.
 
Količine pronađene droge i vaga za precizna mjerenja težine nedvojbeno ukazuju da su bile namijenjene daljnjem stavljanju u promet.
 
Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene su policijski službenici Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeli kaznenu prijavu te je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku.

Stranica