22.3.2024. Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli prijave na Interni oglas Policijske uprave zagrebačke za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika od 1. veljače 2024.

 
 REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA
 
 Povjerenstva za odabir kandidata za radna mjesta
rukovodećih policijskih službenika/ca - načelnika/ca policijskih postaja
 
II. POLICIJSKA POSTAJA ZAGREB
POLICIJSKA POSTAJA SAMOBOR
 II.  POSTAJA PROMETNE POLICIJE ZAGREB  
 
 u Policijskoj upravi zagrebačkoj
 
objavljuju
 
POZIV NA TESTIRANJE
 
KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana  01. veljače 2024. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi zagrebačkoj na radna mjesta   
 
 načelnik/ca policijskih postaja
 
koje će se održati  dana 27. ožujka 2024. godine (srijeda) s početkom u 09,00 sati  u prostorijama Policijske uprave zagrebačke, Ulica Matice Hrvatske br. 4, III. kat, dvorana 312 u Zagrebu.     
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova https://mup.gov.hr/ istovremeno s objavom internog oglasa.
 
Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.
 
            Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
            Kandidati koji nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima u postupku.
 
      Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja održati će se isti dan 27. ožujka 2024. godine  u prostorijama Policijske uprave zagrebačke, Ulica Matice Hrvatske br. 4, III. kat, dvorana 312 u Zagrebu.     
 
            O točnom vremenu održavanja razgovora (intervjua) kandidati/kinje koji su zadovoljili na testiranju bit će osobno obaviješteni telefonskim putem.
 
             Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima/kinjama utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te  rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
 
            Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.
 
 
 
 Povjerenstva za odabir kandidata