Kontakt policajci III. PP Zagreb

I. kontakt područje "OŠ Ivan Mažuranić"

Kontakt policajac: Marinčo Pranjić
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Marija Jurić Zagorka“, OŠ „Ivan Meštrović“ i DV „Ivane Brlić Mažuranić“, a omeđen je na sjevernoj strani Ulicom Dubrava od Štefanovečke ceste do Osječke ulice, s zapadne strane Štefanovečkom cestom od Ul. Dubrava do Kanarinske, s južne strane Slavonskom od Kanarinske do Osječke i s istočne strane Osječkom ulicom od Ul. Dubrava do Slavonske ulice.

II. kontakt područje "Vrtić Jabuka"

 
Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

 • Omeđen je na sjevernoj strani željezničkom prugom na Ulici Kneza Branimira od potoka Trnava do istočne granice mjesnog odbora Trnava, s zapadne strane potokom Trnava do željezničke pruge do Vukomerečke ceste, s južne strane Vukomerečkom cestom i ulicom Resnički put, a sa istočne strane sa granicom mjesnog odbora Trnava od željezničke pruge do ulice Resnički put.

 

III. kontakt područje "Osječka ulica"

Kontakt policajac: Jelena Ferinčević
Telefon: 01/2991 444
 

 • Omeđen je sa sjeverne strane Ulicom Dubrava od Osječke ulice do istočne granice mjesnog odbora „30. Svibnja 1990.“ sa zapadne strane  Osječkom ulicom od Ul. Dubrava do Ulice kneza Branimira, s južne strane Ulicom kneza Branimira od Osječke do Južne ulice, te s istočne strane granicom mjesnog odbora „30. Svibnja 1990.“.

IV. kontakt područje "Oporovečka ulica"

Kontakt policajac: Ivan Filipović
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća učenički dom „Tin Ujević, Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava, ZET – okretište Dubrava, od vjerskih ustanova Franjevački samostan i Crkva bezgrešnog začeća blažene djevice Marije, a  omeđen je sa južne strane Ul. Dubrava od Av.Gojka Šuška do Ljubijske ulice, sa istočne strane Ljubijskom ulicom od Ulice Dubrava do Ulice Rudolfa Kolaka sa sjeverne strane Ulicom Rudolfa Kolaka od Ljubijske do Av. Gojka Šuška te sa zapadne strane Av. Gojka Šuška od Ulice Rudolfa Kolaka do Ul. Dubrava.

V. kontakt područje "OŠ Žuti Brijeg"

 
Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Žuti brijeg“, KB „Dubrava“ i DV „Radost“, a omeđen je sa južne strane ul. Rudolfa Kolaka od Av. Gojka Šuška do Al. Tišine, s istočne strane Al. Tišine do groblja Miroševac, s zapadne strane Av. Gojka Šuška od Rudolfa Kolaka do Žutog Dola, te sa sjeverne strane od Žutog dola, Vrtnjakovečkom ulicom, peko Beloslavečke i Temovečke do Novačke ulice i do groblja Miroševac Vinkuranskom ulicom.

VI. kontakt područje "Ulica Leopolda Mandića"

Kontakt policajac: Ivana Grebenar
Telefon: 01/2991 444
 

 • Obuhvaća OŠ „Ivan Starčević“, TC „Supernova – Garden mall“, XII gimnazija od vjerskih ustanova Crkva sv. Leopolda Mandića, a omeđen je sa istočne srane Grižanskom ulicom od Ul. Dubrava do Ulice Rudolfa Kolaka, sa sjeverne strane Ulicom Rudolfa Kolaka od Ljubijske do Grižanske, s zapadne strane Ljubijskom ulicom od Ulice Rudolfa Kolaka do Ul. Dubrava te s južne strane Ul. Dubrava od Ljubijske do Grižanske.
 
 

VII. kontakt područje "OŠ Mato Lovrak"

Kontakt policajac: Ivan Gojranac
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Mate Lovrak“, DV „Pčelica“, a omeđen je sa zapadne strane Grižanskom ulicom od Ul. Dubrava do Ul. Mirka Deanovića, sa sjeverne strane Ul. Mirka Deanovića i Jarebičkom od Grižanske do Dankovečke, sa istočne strane Dankovečkom ulicom od Jarebičke do Ul. Dubrava, te s južne strane Ul. Dubrava od Dankovečke do Grižanske.

 

VIII. kontakt područje "Nova tržnica Dubrava"

Kontakt policajac: Dario Košić
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Vjenceslav Novak“, DV „Poletarac“, SŠD „Dubrava“, područje tržnice Dubrava, te Prehrambeno-tehnološku, Veterinarsku i Agronomsku srednju školu, a omeđen je s istočne strane Ulicom Klin od Ulice Vinka Žganeca do Ul. Dubrava, s južne strane Ulicom Dubrava od Ulice Klin do Dankovečke ulice, s zapadne strane Dankovečkom od Ul. Dubrava do Ulice Mate Lovraka te sa sjeverne strane Ul. Mate Lovraka od Dankovečke ulice do Ulice Klin.

IX. kontakt područje "OŠ A. B. Šimić"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Antuna Branka Šimića“, vjerska ustanova Crkva Blažene Djevice Marije Majke Crkve i sv. Maksimilijana Kolbea, a pokriva cjelokupan prostor mjesnog odbora Trnovčica sa pripadajućim ulicama.

X. kontakt područje "OŠ Čučerje"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

 • Obuhvaća OŠ „Antuna Mihanovića“, DV „Sunce“, DV „Medo Brundo“, a omeđen je s zapadne strane ulicom Klin od Ul. Dubrava do Ulice Krotovica, sa južne strane ul. Dubrava od Ulice Klin do Dubečke ulice, s istočne strane Dubečkom ulicom i Trgom Antuna Mihanovića do Prominske ulice, te sa sjeverne strane Ul. Krotovica i Prominska.

XI. kontakt područje "Okretište tramvaja Dubec"

Kontakt policajac
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća OŠ „Retkovec“, od vjerskih ustanova Crkva sv. Pavle, a omeđen je sa zapadne strane granicom mjesnog odbora Novi Retkovec od Ul. Dubrava do Ulice kneza Branimira, s južne strane Ulicom kneza Branimira od Ulice Južna do ulice koja spaja Ulicu kneza Branimira i Ulicu Dubrava i sa sjeverne strane Ulicom Dubrava od zapadne granice mjesnog odbora Novi Retkovec do ulice koja spaja Ulicu kneza Branimira sa Ulicom Dubrava.

XII. kontakt područje "OŠ Retkovec"

Kontakt policajac: Dražen Antunović
Telefon: 01/2991 444

 • Obuhvaća cjelokupan prostor mjesnog odbora Čulinec sa pripadajućim ulicama.
 
 

Dokumenti i linkovi