Kontakt policajci III. PP Zagreb

I. kontakt područje "OŠ Ivan Mažuranić"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je na sjevernoj strani ulicom Dubrava od Štefanovečke ceste do Osječke ulice, s zapadne strane Štefanovečkom cestom od Av. Dubrava do Kapucinske, s južne strane Slavonskom od Kapucinske do Osiječke i s istočne strane Osiječkom ulicom od Av. Dubrava do Slavonske ulice. Na I. kontakt području nalaze se OŠ "Marija Jurić Zagorka", OŠ "Ivan Mažuranić" i Dječji vrtić Ivane Brlić Mažuranić.

II. kontakt područje "Vrtić Jabuka"

 
Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

omeđeno je na sjevernoj strani Željezničkom prugom na Branimirovoj ulici od potoka Trnava do I. Čulinca, s zapadne strane potokom Trnava od željezničke pruge do Vukomerečke ceste, s južne strane Vukomerečkom cestom. Na II. kontakt području smješten je Dječji vrtić "Jabuka".
 

III. kontakt područje "Osječka ulica"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

omeđeno je sa sjeverne strane ulicom Dubrava od Osječke ulice do Čulinečke ceste, sa zapadne strane Osječkom ulicom od Av. Dubrava do Branimirove, s južne strane Branimirovom ulicom od Osječke do Čulinečke ceste te s istočne strane Čulinečkom cestom od Av. Dubrava do Branimirove ulice.

IV. kontakt područje "Oporovečka ulica"

Kontakt policajac
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je sa južne strane Av. Dubrava od Av. Gojka Šuška do Ljubijske ulice, sa istočne strane Ljubijskom ulicom od ulice Dubrava do Oporovečke, sa sjeverne strane Oporovečkom ulicom od Ljubijske do Av. Gojka Šuška te sa zapadne strane Av. Gojka Šuška od Oporvečke do Ul. Dubrava.

V. kontakt područje "OŠ Žuti Brijeg"

 
Kontakt policajac: Marinčo Pranjić
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je sa južne strane Oporovečkom ulicom od Av. Gojka Šuška do Al. Mira, s zapadne strane Al. Mira, s zapadne strane Av. Gojka Šuška od Oporovečke do Poročke te sa sjeverne strane Novačkom ulicom. Na kontakt području smješten je objekt KB»Dubrava», OŠ "Žuti Brijeg", Dječji vrtić "Radost" te groblje "Miroševac".

VI. kontakt područje "Ulica Leopolda Mandića"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

omeđeno je sa istočne strane Grižanskom ulicom od Av. Dubrava do Međugorske, sa sjeverne strane Međugorskom i Sv. L. Mandića od Ljubijske do Međugorske, s zapadne strane Ljubijskom ulicom od Sv. L. Mandića do Av. Dubrava te s južne strane Av. Dubrava od Ljubijske do Grižanske.

VII. kontakt područje "OŠ Mato Lovrak"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je sa zapadne strane Grižanskom ulicom od ul. Dubrava do ul. Mirka Deanovića, sa sjeverne strane ul. Mirka Deanovića od Grižanske do Al. B. Jurišića sa istočne strane Al. B. Jurišića I Dankovečkom ulicom od Križnog puta do Av. Dubrava te s južne strane Av. Dubrava od Dankovečke do Grižanske. Na kontakt području smještena je III. PP Zagreb, OŠ ”Mato Lovrak” i Dječji vrtić "Pčelica”.
 

VIII. kontakt područje "Nova tržnica Dubrava"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je s istočne strane ul. Klin i Novoselskom ulicom, s južne strane Av. Dubrava od Klina do Dankovečke, s zapadne strane Dankovečkom od Av. Dubrava do Mate Lovraka te sa sjeverne strane ul. Mate Lovraka od Dankovečke do Milovana Gavazzia. Na kontakt području smještena je Nova tržnica Dubrava, Srednjoškolski centar "PPOC", Sportska dvorana Dubrava, OŠ "Vjenceslav Novak".

IX. kontakt područje "OŠ A. B. Šimić"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je s zapadne strane ul. Klin, sa južne strane Av. Dubrava od Klina do I. Poljanica, s istočne strane ul. I. Poljanice te sa sjeverne strane ul J. Dragišića i A. Nuića. Na kontakt području smještena su dva objekta Dječjeg vrtića "Sunce", OŠ "A.B. Šimić".
 

X. kontakt područje "OŠ Čučerje"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444
 

obuhvaća Sunekovu ulicu, Čučersku cestu, Trg Svete Marije Čučerske, Kuntićeve stube od broja 1 do broja 9, ul. Sloge od Trga Sv. Marije Čučerske do broja 70, Talani Čučerski, prilaz vrtiću i ul. Rušćenica, te Oporovečki vinogradi do raskrižja s prilazom vrtiću, kao i ulicu Granešina te Goričanci. Na kontakt području smještena je OŠ "Granešina", OŠ "Čučerje" i Dječji vrtić "Kolibri".

XI. kontakt područje "Okretište tramvaja Dubec"

Kontakt policajac
Telefon: 01/2991 444

obuhvaća 1. Poljanice od broja 2 do broja 10, 2. , 3. 4. i 5. Poljanice, Dubečka od broja 2 do 22 i od broja 2 do 22 i od broja 1 do broja 7, Dujma Penića, Raula Goldonija, OŠ ”Antun Mihanović”, okretište tramvaja Dubec. Na kontakt području smješten je Dječji vrtić "Sunce”.

XII. kontakt područje "OŠ Retkovec"

Kontakt policajac
Telefon: 01/2991 444

omeđeno je sa zapadne strane Čulinečkom cestom od Av. Dubrava do Branimirove, s južne strane Branimirovom od Av. Dubrava do I. Retkovca, s istočne strane ul. I. Retkovec i sa sjeverne strane Av. Dubrava od Čulinečke ceste do I. Retkovca. Na kontakt području smještena je OŠ ”Retkovec” i Dječji vrtić "Jabuka”.

XIII. kontakt područje "Željeznička postaja Čulinec"

Kontakt policajac:
Telefon: 01/2991 444

obuhvaća ul. Čulinec 1 I 2, Čulinečku cestu od broja 79 do 115 I 74 do 116, Borova, Badema Česmina, Ariša, Palma, Topola, Jablana, Jela, Bršljena, Bagrema, Omorika, Čempresa, Krušaka, Jabuka, Dunja, Kestenja, željeznička postaja Čulinec.

Dokumenti i linkovi