Kontakt policajci IV. PP Zagreb

I. kontakt područje

Kontakt policajac: Perica Kelava
Telefon: 01/4570 584

granica ovog kontakt područja proteže se od križanja ulica Oboj i ulice Trnac 1.odvojak do ulice Kosa, te zatim u pravcu sjeveroistoka do ulice Požarinje, zatim ulicom Požarinje u pravcu juga do ruba parka Maksimir, zatim u pravcu zapada do Mogilske ulice, te istom u pravcu sjevera do Predškolske ulice, a potom Predškolskom u pravcu zapada do ulice Oboj i nastavno u pravcu sjevera do križanja ulice Oboj i Trnac 1.odvojak.

II. kontakt područje

Kontakt policajac nije ustojen
Telefon: 01/4570 584 

granica ovog kontakt područja proteže se od spajanja ulica Kozjak i Rebar odakle ulicom Kozjak u pravcu sjevera do ulice Barutanski jarak, zatim ulicom Barutanski jarak u pravcu juga do križanja sa ulicom Rebar, zatim ulicom Rebar do spajanja ulica Rebar i Kozjak.

III. kontakt područje

Kontakt policajac nije ustojen
Telefon: 01/4570 584 
 

granica ovog kontakt područja proteže se od kružnog toka Markuševečke ulice u Markuševcu obuhvaćajući sjeverno crkvu i poštu, te ulicu Markuševac zapadno sa osnovnom školom.

IV. kontakt područje

Kontakt policajac: Siniša Jurić
Telefon: 01/4570 584 

granica ovog područja proteže se od raskrižja Laščinske i ulice Jordanovac, ulicom Jordanovac u pravcu istoka do ulice Jordanovački put, uključuju_i Crkvu, školu i bolnicu, zatim nastavno u pravcu istoka Kišpatičevom do Bolnice "Rebro", zatim prema sjeveru ulicom Gornji prečac do ulice Podvršje, zatim u pravcu juga do Gorjanovičeve ceste, te nastavno u pravcu zapada do ulice Jordanovac, od kojeg spajanja ulicom Jordanovac u pravcu sjevera do spajanja ulica Jordanovac i Klanjčić u pravcu juga ulicom Klanjčić do spajanja sa ulicom Filipovičevom, odakle u pravcu zapada Filipovičevom ulicom do Laščinske ceste, odakle u pravcu sjevera do raskrižja Laščinske i ulice Jordanovac.

V. kontakt područje

Kontakt policajac:
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od vrha Domjanićeve ulice, odnosno od kružnog toka, zatim u pravcu istoka Petrovom ulicom do spajanja sa ulicom Čikoševa, zatim u pravcu juga do Maksimirske ceste, zatim Maksimirskom cestom u pravcu zapada do Domjanićeve ulice uključujući i Domjanićevu ulicu do kružnog toka.

VI. kontakt područje

Kontakt policajka: Josipa Lovrić
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od Kvaternikovog trga u pravcu juga Heinzelovom ulicom do raskrižja sa Rakovčevom ulicom, zatim u pravcu istoka Rakovčevom do Livadičeve, zatim Livadičevom u pravcu sjevera do Maksimirske ceste, te Maksimirskom cestom u pravcu zapada do Kvaternikovog trga, uključjujući i Kvaternikov trg.

VII. kontakt područje

Kontakt policajac: Branko Vukas
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od raskrižja Maksimirske i Harambašićeve ulice, te se proteže u pravcu juga Harambašićevom do raskrižja sa Zvonimirovom ulicom, zatim Zvonimirovom u pravcu istoka sjevernom stranom tramvajske pruge do okretišta Borongaj, uključjujući i okretište, zatim u pravcu sjevera Hitrecovom ulicom uključujući stadion "Maksimir", do Maksimirske ceste, zatim Maksimirskom cestom do raskrižja sa Harambašićevom ulicom.

VIII. kontakt područje

Kontakt policajac nije ustojen
Telefon: 01/4570 584 

granica ovog područja proteže se od raskrižja Augustinčićeve i Hondlove ulice u pravcu juga Hondlovom do Albrechtove, zatim Albrechtovom do ulice J.Dalmatinca, od kojeg spajanja u pravcu sjevera ulicom J.Dalmatinca do spajanja sa Hegedušićevom ulicom, zatim Hegedušićevom u pravcu zapada do ulice prilaz S.Raškaj, zatim ulicom S.Raškaj do Augustinčićeve, te u pravcu zapada od tog spajanja do raskrižija Augustinčićeve i Hondlove ulice.

IX. kontakt područje

Kontakt policajac:Željko Šegovac
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od raskrižja Zvonimirove i Kušlanove ulice, Zvonimirovom u pravcu istoka do raskrižja sa ulicom Svetice, zatim ulicom Svetice u pravcu juga do ulice Nova Branimirova, zatim Novom Branimirovom u pravcu zapada do spajanja sa Kušlanovom ulicom, uključujući sve navedene ulice.

X. kontakt područje

Kontakt policajac:
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od spajanja ulica Donje Svetice i Borongajska u pravcu istoka do kraja tržnice Volovčica obuhvaćajući tržnicu Volovčica, zatim u pravcu sjevera do spajanja Planinske i Ivanićgradske, zatim u pravcu zapada Planinskom do križanja sa ulicom Donje Svetice, te nastavno u pravcu sjevera do spajanja ulice Donje Svetice i Borongajske.

XI. kontakt područje

Kontakt policajac:
Telefon: 01/4570 584 

granica ovog područja proteže se od raskrižja Ivanićgradske i Zapoljske u pravcu sjeveroistoka Zapoljskom preko Borongajske ceste nastavno Đalskom ulicom uključujući osnovnu školu do ulice A. Jakšića, zatim u pravcu istoka do vojarne Borongaj uključujući pod. "Končar" odakle u pravcu juga do Borongajske ceste, zatim Borongajskom u pravcu istoka do Getaldićeve, zatim u pravcu juga Getaldićevom ulicom do ulice Grada Gospića, zatim sjevernim dijelom ulice Grada Gospića u pravcu zapada do raskrižja ulice G.Gospića i Ivanićgradske ulice, odakle Ivanićgradskom ulicom u pravcu sjevera do raskrižja Ivanićgradska - Zapoljska.

XII. kontakt područje

Kontakt policajac: Dario Siketić
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od dijela ulice Vukomerac 41, u pravcu sjevera obuhvaćajući dječji vrtić, nastambe PUZ-e i zatvor, te uz ogradu vojarne Borongaj u pravcu istoka do spajanja Buzetske sa potokom Štefanovec, zatim u pravcu juga uz potok Štefanovec i Koparskom ulicom do ulice Vukomerac, zatim ulicom Vukomerac u pravcu zapada do broja 41, uključujući Vodovod.

XIII. kontakt područje

Kontakt policajac: Milan Ćulum
Telefon: 01/4570 584

granica ovog područja proteže se od raskrižja Ivanićgradske i ulice Grada Vukovara, ulicom Grada Vukovara do raskrižja sa ulicom Donje Svetice u pravcu zapada, zatim ulicom Donje Svetice u pravcu juga do raskrižja sa Lovinčićevom ulicom, zatim Lovinčićevom u pravcu istoka do visine završetka ulice Ivanićgradska, zatim u pravcu sjevera lijevom stranom Ivanićgradske, do raskrižja sa Ulicom grada Vukovara.

XIV. kontakt područje

Kontakt policajac Zlatko Lovrić
Telefon: 01/4570 584 

proteže se od raskrižja ulica Ivanićgradske i grada Gospića, u pravcu juga lijevom stranom Ivanićgradske, nastavno do Lovinčićeve ulice, zatim do ulice II. Ferenščica, zatim u pravcu juga do 11. Ferenščice, odakle u pravcu jugoistoka do ulice I. Ferenščica, zatim ulicom I. Ferenščica do spajanja sa Ulicom V. Ferenščica, odakle u pravcu sjevera do spajanja sa Ulicom grada Gospića, zatim u pravcu zapada do raskrižja sa Ivanićgradskom ulicom.

XV. kontakt područje

Kontakt policajac: Ivica Ljubić
Telefon: 01/4570 584

proteže se početkom Gaveline ulice u pravcu istoka do kraja te ulice uključujući vjerski objekat Đamija, zatim u pravcu sjeverozapada do Laurenčićeve ulice, Laurenčićevom na zapad do Kišove ulice, izostavljajući istu, obuhvaćajući osnovnu školu "L.Matačića", u pravcu juga obuhvaćajući Dujšinovu ulicu do ulice Milke Trnine, zatim ulicom Milke Trnine do spajanja sa Gavelinom ulicom.

XVI. kontakt područje

Kontakt policajac:
Telefon: 01/4570 584

nalazi se u naselju Borovje, a proteže se od spajanja ulica I Gardijske brigade Tigrovi i ulice Davora Zbiljskog, ulicom I Gardijske brigade Tigrovi u pravcu zapada do raskrižja sa ulicom Grada Chicaga, zatim u pravcu juga i jugoistoka ulicom grada Chicaga do spajanja sa ulicom Davora Zbiljskog, obuhvaćajući sve te ulice, zatim ulicom Davora Zbiljskog u pravcu sjevera do spajanja sa ulicom I Gardijske brigade Tigrovi.

XVII. kontakt područje

Kontakt policajac nije ustojen
Telefon: 01/4570 584 

nalazi se u naselju Kozari bok, a proteže se od spajanja ulica Kozari bok i Servisne industrijske ceste u pravcu juga ulicom Kozari bok do mosta odakle u pravcu sjevero-istoka obuhvaćajući O.Š. "Dr. Žganca", te dalje nastavno do Servisne industrijske ceste, obuhvaćajući odvojke 1-9.

XVIII. kontakt područje

Kontakt policajac: Vlado Slunjski
Telefon: 01/4570 584

nalazi se u dijelu naselja Kozari put, a proteže se od mosta koji razdvaja naselja Bok i Puteve, u pravcu juga do spajanja ulica Kozari i I Kozari put odakle u pravcu juga ulicom 3. Kozari put 4 odvojak do spajanja sa ulicom 3. Kozari put, odakle u pravcu sjeverozapada do ulice 1. Kozari put, zatim ulicom 1. Kozari put u pravcu zapada do ulice Kanalski put 2 odvojak, zatim u pravcu sjevera do ulice Kanalski put odakle uz potok do mosta.

​XIX. kontakt područje

Kontakt policajac:
Telefon: 01/4570 584

nalazi se u dijelovima naselja Resnik, i to od križanja Slavonske avenije i ulice 3 Resnik, odakle u pravcu juga do ulice 1.Resnik, zatim u pravcu istoka do ulice 5.Resnik, te uključujući groblje ulicom 5 Resnik u pravcu sjevera do Slavonske avenije, zatim Slavonskom avenijom do raskrižja s ulicom 3. Resnik.

Dokumenti i linkovi