Prometna nesreća s poginulom osobom-traže se svjedoci-očevici

U utorak, 9. lipnja oko 20 sati na području Velike Gorice, državna cesta br. 31, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 35-godišnji vozač Alfa Romea 156 zbog neprilagođene brzine kretanja. Automobil se kretao državnom cestom br. 31 u smjeru sjeverozapada između mjesta Mala Buna i grada Velike Gorice.

U utorak, 9. lipnja oko 20 sati na području Velike Gorice, državna cesta br. 31, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 35-godišnji vozač Alfa Romea 156 zbog neprilagođene brzine kretanja. Automobil se kretao državnom cestom br. 31 u smjeru sjeverozapada između mjesta Mala Buna i grada Velike Gorice. Dolaskom do 1100 metara od kućnog broja 5, prilikom izlaska iz desnog zavoja zbog neprilagođene brzine vozač je izgubio nadzor nad automobilom i sletio desno na meki teren gdje se automobil zastavio na krovu. Nakon nesreće vozač je prevezen u KBC Zagreb gdje utvrđeno da je ozlijeđen opasno po život. Od zadobivenih ozljeda 35-godišnjak je ubrzo preminuo.
 Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 92.
 


Stranica